xSigma se pripravlja na lansiranje svojega Stablecoin DEX z glavnimi podporniki

-Daje_

Active member
Član
Pridružen
12. feb 2021
Prispevki
34

xSigma se pripravlja na lansiranje svojega Stablecoin DEX z glavnimi podpornikixSigma je decentralizirana platforma za izmenjavo in likvidnostno rudarstvo, ki podpira stabilnostne zamenjave. Omogoča trgovanje z dolarskimi sredstvi na verigi z minimalnim zdrsom in nižjimi provizijami kot obstoječi AMM.

Projekt se pripravlja na javni zagon, ko bodo imeli zgodnji uporabniki možnost zaslužiti nagrade za zagotavljanje likvidnosti, trgovci pa lahko izvedejo zamenjave v zelo likvidnem okolju.

Podprla ga je družba, ki kotira na borzi NASDAQ, in jo razvila izkušena skupina, ki vključuje nekdanje Googlove inženirje, in je xSigma zagotovila podporo številnih pomembnih osebnosti. Mednje spada zvezdnik NBA Dwight Howard, ki se je zavezal k sodelovanju pri uvedbi xSigme kot ponudnik zgodnje likvidnosti (LP).

Pričakovanja so velika pred nastopom xSigme, saj se na Telegramu oblikuje precejšnja skupnost, ki ji pomaga obsežno medijsko poročanje, ki je spodbudilo zanimanje za decentralizirano izmenjavo. Uvedba xSigme sovpada s skupno vrednostjo, zaklenjeno v protokole defi, ki je presegla rekordno vrednost nad 40 milijard USD.

Ko se trg defi pospešuje in v svojo orbito potegne na tisoče novih uporabnikov in milijarde dolarjev, potekajo zadnje priprave na zagon xSigme. Uvedba decentralizirane borze bi težko prišla v ugodnejšem času: medtem ko je zanimanje za defi ves čas visoko, prav tako pritožbe trgovcev z DEX, razočarane zaradi slabe uporabniške izkušnje.

Medtem ko xSigma ne more popraviti vseh teh bolečih točk - omrežnine Ethereuma presegajo njegovo pristojnost - lahko svojim uporabnikom prinese bolj prijetno in donosno izkušnjo trgovanja. In točno to ekipa obljublja, da bo XSigma prvič nastopila ta mesec.

Ekipa laboratorija xSigma: “Končno novice, ki ste jih vsi želeli slišati: z veseljem potrjujemo, da bo datum uvedbe xSigme 24. februar . Za vse, ki so na našem poštnem seznamu, bodite pozorni na e-poštno sporočilo, ki kmalu vsebuje povezavo do našega centra za vire, kjer lahko dostopate do vodnikov in pogostih vprašanj, ki vam bodo v pomoč pri obvladovanju xSigme.

xSigma je že dolgo v nastajanju in hvaležni smo naši skupnosti in našim podpornikom, da so nas podpirali, ko smo izpopolnili svoj DEX. Čakanja je skoraj konec in obljubimo, da ne boste razočarani. "
 
Na vrhu