Uniswap dosegel 100 milijard dolarjev obsega trgovanja, kar predstavlja pomemben mejnik za DeFi

-Daje_

Active member
Član
Pridružen
12. feb 2021
Prispevki
34

Alex Dovbnya

Uniswap je postala prva decentralizirana borza, ki je dosegla 100 milijard USD obsega trgovanja

Uniswap doseže 100 milijard dolarjev obsega trgovanja, kar predstavlja pomemben mejnik za DeFiKumulativni obseg trgovanja avtomatiziranega prodajalca Uniswap je presegel 100 milijard dolarjev. To je postala prva decentralizirana borza, ki je dosegla takšen mejnik, kot je v nedavnem tweetu zapisal Hayden Adams, ustanovitelj protokola .

Odstrani


Uniswap je sredi decembra presegel mejo v višini 50 milijard dolarjev. Prejšnji mesec se je brez težav začelo beležiti milijon dolarjev na dan.

Glede na Twitterjevo anketo, ki jo je objavil Adams, naj bi Uniswap v letih 2021 ali 2022 dosegel 1 bilijon dolarjev.

Januarja so decentralizirane borze zabeležile za več kot 55 milijard dolarjev obsega trgovanja. Predvsem je Uniswap predstavljal skoraj polovico rekordnih številk.
Trenutno je decentralizirana borza številka ena peto mesto po skupni zaklenjeni vrednosti, sledi ji arhivski SushiSwap, kažejo podatki DeFi Pulse .

Uniswap pa ostaja tarča napadov vampirjev. Protokol 1inch.exchange je pred kratkim izvedel še eno kapljico, da bi ukradel Uniswap-ovo kosilo.
https://u.today/blockone-ceo-brendan-blumer-slams-ethereum-based-dex-uniswap-uni-why

UNI se je leta 2021 povečal za 360 odstotkov​

Po propadu septembra je UNI, domači žeton borze Uniswap, od začetka leta 2021 v solzah in se povzpel za več kot 360 odstotkov. 400 UNI izdalo zdaj bi bilo vredno več kot $ 8000, daleč presega vrednost kontrol ZDA za spodbudo. UNI se skupaj z Aave (AAVE) približuje uvrstitvi med najboljših 10 CoinMarketCap.

Vir: https://u.today/uniswap-reaches-100-billion-in-trading-volume-marking-major-milestone-for-defi
 
Na vrhu