PancakeSwap je postal prvi milijardni projekt na Binance Smart Chain

Ajki

Administrator
Osebje foruma
Član
Pridružen
10. feb 2021
Prispevki
279
1613907649086.png
PancakeSwap (CAKE) se je pojavil kot vzhajajoča zvezda v sektorju decentraliziranega financiranja (DeFi) z nedavnim skokom cen, ki je žetonu pomagal postati prvi milijardni projekt na Binance Smart Chain (BSC).

Podatki, kažejo, da se je cena CAKE povišala za 520%, odkar je 3. februarja dosegla najnižjo stopnjo 1,89 USD, da bi 17. februarja dosegla novo najvišjo vrednost v višini 11,12 USD 17. februarja, kar je spodbudilo njeno skupno tržno kapitalizacijo nad 1 milijardo USD.

Ker je DeFi postajal vse pomembnejši pri večini najboljših projektov, ki trenutno delujejo v omrežju Ethereum, se v protokolih, ki temeljijo na drugih omrežjih, kot je BSC (Binance Smart Chain), začenja beležiti povečanje števila aktivnih uporabnikov, ki iščejo predah zaradi visokih transakcijskih stroškov in zamude pri potrditvi na ethereum omrežju.

Nedavna odločitev skupnosti BSC o znižanju pristojbine GAS s 15 Gwei na 10 Gwei kot odziv na povišanje cene Binance Coin ( BNB ) je še dodatno spodbudila trgovce, ki iščejo večjo stabilnost, ko gre za transakcijske stroške.

1613907512361.png
Po podatkih podjetja Defistation se je skupna vrednost, zaklenjena na protokolu PankcakeSwap, še naprej povečevala s 150 milijonov USD 23. januarja na novo najvišjo vrednost 2,447 milijarde USD 17. februarja, ko so se povečale vrednosti žetonov in dodale nove možnosti, je povzročil hiter dvig skupne zaklenjene vrednosti (TVL).

Obseg trgovanja na platformi se je v zadnjih tednih tudi stalno povečeval, podatki kažejo, da je CAKE zdaj drugo uvrščeni DEX po obsegu trgovanja za Uniswap (UNI).
Najboljše decentralizirane borze po obsegu trgovanja. V
Bikovski zagon na trgu kriptovalut in hitra širitev DeFi kažeta na nadaljnje povečanje mrežnih transakcij za vključene verige blokov.
Ker se visokim transakcijskim stroškom v Ethereumu ne vidi konca in vedno večjemu številu projektov, ki se postavljajo kot cenejše alternative, ima PancakeSwap verjetno še večji potencial za napredovanje, saj kripto valutni sektor še naprej prevladuje.

Za vas smo v gradivih pripravili Navodila za Binance chain wallet in Pancakeswap
 
Na vrhu