Osredotočenost na DeFi-jevo pravičnost koristi Holochain, Orion Protocol in Dodo

-Daje_

Active member
Član
Pridružen
12. feb 2021
Prispevki
34

Osredotočenost na DeFi-jevo pravičnost koristi Holochain, Orion Protocol in Dodo​

Ustvarjanje resničnih rešitev, ki obravnavajo razširljivost, zasebnost podatkov in visoke provizije za Ethereum, dodajajo vrednost Holochain, Orion Protocol in Dodo.

Osredotočenost na DeFi-jevo pravičnost koristi Holochain, Orion Protocol in Dodo

ALTCOIN WATCH

Bitcoin ( BTC ) je močan bikovski tek in izjemna priljubljenost decentraliziranega finančnega prostora privabil več novih vlagateljev v kriptovalute. Poročilo Crypto.com kaže na močan porast števila uporabnikov kripto, saj se je številka z januarja letos povečala s 66 milijonov na 106 milijonov.

a5eb3c80-c8c1-4119-90cb-29b5a5116e87.png


Dnevni prikaz podatkov o trgu kripto. Vir: Coin360
V nasprotju s priljubljeno predstavo, da novi uporabniki kriptoskupine večinoma špekulirajo o ceni, podatki Unchained Capital kažejo, da vlagatelji, ki so kupovali v zadnjih treh do petih letih, še vedno držijo in še niso v skušnjavi, da bi knjižili dobiček.
Za razliko od bikovskega trga leta 2017, kjer se je zbralo veliko altcoinov z nizko kapitalizacijo, je trenutni bikovski trend projekte nagrajeval z močnimi osnovami. Oglejmo si tri take žetone in analizirajmo tudi njihove karte.

HOT / USD​

Cilj Holochain (HOT) je zagotoviti rešitev za probleme razširljivosti, ki so lahko omejevalni dejavnik v kripto sektorju. Holochain želi ljudem vrniti nadzor nad podatki in zasebnostjo ter odpraviti velike korporacije in posrednike.
Da bi to dosegli, Holo, porazdeljena platforma za enakovredno gostovanje, deluje kot povezava med spletom in aplikacijami Holochain. Holochain želi to tehnologijo dati na voljo uporabnikom, ki lahko dostopajo do aplikacij v spletnem brskalniku. Če je to treba storiti, mora biti tehnologija izjemno razširljiva, hitra in mora biti tudi finančno sposobna. Ekipa Holochaina verjame, da je na poti k doseganju tega cilja.
Kot del postopka je Holochain zagnal aplikacijo Elemental Chat, ki deluje na HoloPorts. Ekipa namerava tudi spletnim uporabnikom omogočiti prijavo v Elemental Chat prek HoloPorta. To bo preizkusilo zahtevke glede razširljivosti protokola in pomagalo pri nadaljnji natančni prilagoditvi projekta.
Skupina je predstavila tudi napredek pri prihajajočih mejnikih izdelkov Holo, ki bodo postopoma objavljeni v prihodnosti. Če ekipa izpolni svoje obljube, lahko protokol pritegne pozornost vlagateljev.
HOT se je 8. februarja z 0,0007817 ameriških dolarjev povzpel na najvišjo vrednost znotraj dneva, ko je 21. februarja znašal 0,00424 ameriških dolarjev, kar je 442-odstotno povečanje v dveh tednih. Ta dvig je indeks relativne moči (RSI) 21. februarja povzpel nad 92, kar kaže, da je bil trg kratkoročno izredno prekupljen.

333099fb-0e2c-4a59-b104-a713abe86af9.png


Dnevni grafikon HOT / USDT. Vir: TradingView
To je povzročilo rezervacijo dobička 22. in 23. februarja, ki je ceno znižalo na 61,8% Fibonaccijevo raven popravljanja na 0,0021028 USD. A pozitiven znak je, da je dolg rep na svečnikih v obeh dneh pokazal močan odkup na nižjih ravneh.
Vendar pa trgovci, ki so zataknjeni na višjih ravneh, dampinško pozicionirajo na relijih, kot je razvidno iz dolgega stenja na svečniku 24. februarja.
Po obsežnem razponu znotraj dneva v zadnjih dneh je par HOT / USD danes oblikoval vzorec svečnikov znotraj dneva, kar kaže na ravnovesje med ponudbo in povpraševanjem. Par se lahko zdaj konsolidira za nekaj dni.
Če biki lahko potisnejo ceno nad 0,00363 USD, je možen ponovni test 0,00424 USD. Preboj te ravni bi lahko začel naslednjo stopnjo dviga, ki lahko doseže 0,0055629 USD.
Če pa medvedi znižajo ceno pod 0,0028 USD, se lahko par spusti na 20-dnevno eksponentno drseče povprečje (0,0020 USD).

ORN / USD​

Ko raste decentraliziran finančni prostor, se redno napovedujejo številni novi projekti. Vlagatelji težko spremljajo vse. Zato je mogoče iskati agregator likvidnosti, ki se poveže z več decentraliziranimi in centraliziranimi borzami, da bi zamenjal bazene in omogočil dostop z ene same platforme, kar je namen protokola Orion (ORN).
Protokol načrtuje, da bo vlagateljem ponudil različne tokove prihodkov. Vtičnik za povečanje likvidnosti Orion ponuja povečano likvidnost svojim partnerjem in je že vključil Polkastarter in številne druge blockchain projekte.
Orion's Launchpad Liquidity je sodeloval z DAO Marker in DuckDAO, kar bo omogočilo, da se projekti začnejo inkubirati na lastni platformi.
Orion je pred kratkim predstavil kalkulator vložkov, ki imetnikom žetonov ORN omogoča, da izračunajo nagrade za vložke in dosežejo APY do 38%.
Potem ko je 15. decembra lansirala prvo fazo omrežja Orion Terminal, skupina načrtuje do leta 2021 dodati več funkcij, kot so izvedeni finančni instrumenti, ETF s finančnim vzvodom, pogodbeno trgovanje, NFT, posojanje, trgovanje s maržami in vložki katerega koli digitalnega sredstva.
Ko bo lansiranih več izdelkov, se bo prihodek verjetno povečal, kar lahko koristi imetnikom žetonov ORN.
ORN je bil letos v močnem bikovskem teku. Povišala se je s 4.3014 USD 8. februarja na najvišjo vrednost znotraj dneva ob 15.20 USD danes, 253% rally v dobrih dveh tednih. Kot rezultat se je RSI povzpel na nad 91 ravni, kar kaže na možnost kratkoročnega padca ali trgovanja, vezanega na obseg.

eeca86a7-f47f-465a-b2e8-48c3092aa0ba.png


Dnevni grafikon ORN / USDT. Vir: TradingView
Medvedi so 22. februarja in 23. februarja poskušali zaustaviti rally, toda dolg rep in pozitivni zaključki vsakega dne kažejo, da so biki kupili dipe in nadaljevali rally.
Danes pa se zdi, kot da bi trgovci rezervirali dobiček in je možen ponovni preizkus 38,2-odstotne stopnje Fibonaccijevega popravka pri 11,4379 USD.
Če se par ORN / USD dvigne s te ravni podpore, bo to pokazalo močno povpraševanje na nižjih ravneh. To bi lahko privedlo do ponovnega preizkusa $ 15,20 in zlom tega odpora bo par spodbudil na $ 20.
Po drugi strani pa bi lahko odmor pod 10,2759 USD znižal ceno na 20-dnevno EMA (8,21 USD). Tako globok padec bi lahko odložil naslednji korak dviga.

DODO / USD​

Prostor DeFi v zadnjih nekaj mesecih privlači pozornost vlagateljev. Naraščajoča priljubljenost pa je zamašila pristojbine za plin Ethereum za plin in se povzpela na nevzdržno raven. Zato trgovci iščejo možnosti, ki so v konkurenčnih omrežjih, in zaračunavajo manj provizij. Binance Smart Chain je bil eden glavnih upravičencev tega trenda.
DODO je decentralizirana borza, ki uporablja algoritem Proactive Market Maker (PMM), za katerega ekipa trdi, da je boljši od avtomatiziranih market marketerjev. DODO ponuja več funkcij, kot so trgovanje, združevanje, začetne ponudbe DEX in rudarstvo.
DODO je januarja predstavil Crowdpooling, katerega namen je zagotoviti vlagateljem enake možnosti z reševanjem največjih težav, s katerimi se srečujejo novi projekti. Če bo uspešen, bo množično združevanje pripomoglo k preprečevanju vodenja, nezadostne likvidnosti in visokih stroškov, povezanih s privabljanjem likvidnosti. Prva faza crowdfunding bazena DODO V2 Beta imenovano "ShuttleOne" je bil velik uspeh, saj je bilo zanimanja s 173-krat.
DODO žeton je bil na Binance uvrščen 19. februarja po uvedbi DODO V2 Public Beta na Ethereum Mainnet in Binance Smart Chain 22. februarja. Na BSC je na voljo tudi več spodbudnih programov.
Cena DODO se je 19. februarja znižala z najnižje najnižje dnevne vrednosti na 2.788 dolarjev na najnižjo znotrajdnevno na 10 dolarjev. Žeton je imel močne dobitke na seznamu, od takrat pa je cena v fazi popravljanja.

63c8f495-bacc-4c64-931b-5edc70eb6171.png


DODO / USD 4-urni grafikon. Vir: TradingView

Biki so 23. februarja poskušali začeti odboj s 3,50 USD, vendar medvedi še naprej prodajajo na manjših relijih, kar kaže na negativno razpoloženje. Manj pozitivna pa je, da biki že nekaj časa branijo raven 4,50 USD.
Če se cena dvigne s trenutne ravni in se premakne nad 5.660 USD, se lahko par DODO / USD dvigne na 7.50 USD. Ta raven bo verjetno delovala kot močan odpor, če pa se bo prestopil, bi se par lahko zbral na 8,75 $ in nato ponovno preizkusil 10 $. Naslednji del vzpona se lahko nadaljuje nad to stopnjo.
Če pa medvedi potonijo ceno pod 4,50 USD, je možen padec na 3,50 USD. Prodaja bi se lahko okrepila, če podpora od 3,50 do 2,788 dolarja poči.
Tu izražena stališča in mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph-a. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate izvesti lastne raziskave.

Vir: https://cointelegraph.com/news/focus-on-defi-fairness-benefits-holochain-orion-protocol-and-dodo
 
Na vrhu