ICONOMI

Ajki

Administrator
Osebje foruma
Član
Pridružen
10. feb 2021
Prispevki
276
1613489659344.png

ICONOMI je platforma za upravljanje digitalnih sredstev. Svojim uporabnikom omogoča, da vlagajo v 20 razpoložljivih kriptovalut ali sledijo eni od 30 "kripto strategij". Prednost platforme je, da ni običajna borza kriptovalut, ker dovoljuje vlaganje v različne portfelje, ki so jih ustvarili strokovnjaki za kripto strategije.
Ocenjeni dobiček naložb se izračuna in predstavi na spletni strani, tako da se potencialni vlagatelji lahko naučijo, kaj lahko pričakujejo od vlaganja v to ali ono kripto strategijo. Prav tako omogočajo tudi ročno vlaganje v katere koli kriptovalute, ki so na voljo na platformi.

Naložbe v kripto strategije imajo številne prednosti, najbolj očitna je, da uporabnika privzeto postane lastnik raznolikega portfelja.
Eno glavnih pravil trgovanja oz vlaganja je, da je treba portfelj diverzificirati, ne glede na to, kako zelo je vlagatelju všeč posamezna valuta.

Diverzifikacija pomaga portfelju zagotoviti trajnost v kolikor pride do drastičnih sprememb na trgu, povezanih z eno samo valuto. Odpravlja tveganje, da bi zaradi nepričakovanega padca edine valute, ki je bila izbrana za naložbo, izgubili vse. Druga prednost je ta, da se uporabniki lahko zanesejo ne le na lastno intuicijo in izračune, ne na mnenja forumov in družbenih omrežij, temveč dobijo pomoč odgovornih strokovnjakov, ki delajo za ICONOMI.
S pomočjo strokovnjaka bo lažji način za vstop v trgovski svet z manjšimi tveganji.

Strokovnjaki podjetja uporabnikom pomagajo pri pametni izbiri valut, shranjevanju na najboljši možen način, izbiranju najprimernejših vrst naročil med trgovanjem, iskanju najboljših cen na trgu itd. Pomembno je, da lahko uporabnik sam sodeluje v katerem koli vidiku procesa, prilagaja in spreminja nastavitve, ki jih uporablja platforma in strokovnjaki. Poleg tega strokovnjaki nimajo dostopa do uporabnikovega premoženja, kar pomeni, da s tem denarjem ne morejo izvesti nobenih zlonamernih dejanj.

Mogoče je razviti strategijo z uporabo kriptovalut s seznama več kot 70 sredstev, ki so na voljo za uporabo na ICONOMI. Ustvarjalci kripto strategij imajo prednost pri upravljanju svojih kriptovalut na enem mestu, kar je veliko bolj udobno kot običajna praksa. Ni jim treba preklapljati med menjalnicami. Poleg tega lahko ustvarjalci uživajo nižje provizije za trgovanje. Upravitelji kripto strategij prejmejo nagrado v višini 30% provizij, ki jih plačajo tisti, ki vlagajo v te strategije.

Druga pomembna značilnost je program Kripto Posojila, ki uporabnikom ICONOMI omogočajo plačilo v evrih za obresti.Posojila so zavarovana s kriptovalutami (BTC ali ETH). Uporabniki naj izberejo, koliko denarja bodo izposodili, in določijo želeno kripto valuto in njen znesek. Najnižji znesek zavarovanja je 200% zneska posojila. Najvišje ni omejeno s platformo in je odvisno samo od sposobnosti uporabnika, da predstavi ustrezno količino kriptovalute. Uporabniki morajo zagotoviti najmanj 200% zavarovanja v kripto, da lahko dobijo posojilo. Šele ko je posojilo odplačano ali likvidirano, se preostale zavarovalne kriptovalute vrnejo uporabniku.

V kolikor se vam zdi platforma zanimiva sledite povezavi: registracija ICONOMI računa
 

Edorta

Member
Član
Pridružen
18. feb 2021
Prispevki
7
Iconomi prireja tekmovanje v šprintu pod geslom "kdo zmore v najkrajšem času pridelati največ", ali pač najmanj izgubiti, če bo medved.

Podrobnosti tule:

As Bitcoin breaks the $50.000 barrier, we are releasing a new contest. With the lower EUR250 entry barrier and improved rewards, it is your time to shine. Win a Macbook Pro, new Samsung phone, or a Nintendo Switch or simply participate in the third trading contest on ICONOMI.

Prvim bodo dali še en kup denarja v upravljanje.

How do I enter the contest?
You need to have your own Crypto Strategy at ICONOMI.
Your Crypto Strategy must have at least EUR250 ACS on the day of entering contest;
Fill in the form to enter the competition.
 

Edorta

Member
Član
Pridružen
18. feb 2021
Prispevki
7
Tekmovanje Iconomi Strategij vlaganja, še dobre 4 dni do konca. Prijavilo se je 394 upravljalcev, oziroma 394 skladov. Prvi dosegajo noro dobre rezultate, tudi do 290% donosa od štarta. Prijavila sem se tudi jaz in trenutno zasedam "odlično" 97 mesto. Odločila sem se, da ne bom zmagala na tem tekmovanju.

 

Ajki

Administrator
Osebje foruma
Član
Pridružen
10. feb 2021
Prispevki
276
Mislim da bom pripravil Iconomi API tako da bom tudi jaz odprl sklad, ki bo prodajal in kupoval na podlagi Ajki Signals, to kar uporabljamo v cryptohopper-ju.
 

Edorta

Member
Član
Pridružen
18. feb 2021
Prispevki
7
To bi bilo odlično. Ne nastavi previsokih provizij prosim :)
Mogoče v opisu sklada podaš, da sklad trguje na podlagi Ajki Signals.
Če želiš, da bo sklad javen, to je odprt za vse, mora biti višji od 5K€. V nasprotnem primeru je edina opcija invite only, kar je pa tudi čisto ok, saj ga vlagatelji kmalu dvignejo nad 5K.
 

Edorta

Member
Član
Pridružen
18. feb 2021
Prispevki
7
Moj sklad je treba vedno iskati bolj zadaj :)
V resnici je takole, veliko skladov ni vidnih. Kateri bo viden in kateri ne, odločata upravljalec in Iconomi. Če je sklad manjši od 5000€ po defaultu ni viden. Vedno pa je viden povabljenim, kateri tudi lahko vplačajo vanj, če to želijo.
Sklada se po mojem ne da zlahka preimenovati. Ima svojo kodo in to je to.


Če si kdo želi povabilo, naj kar javi.

E.
 

Edorta

Member
Član
Pridružen
18. feb 2021
Prispevki
7
Na Iconomi platformi (moja najljubša, od kupa ostalih) je prisotnih že okoli 360 kripto skladov za katere se upravljalci na vso moč trudijo, da bi bili med prvimi. Pozicija skada med prvih 20 ali recimo 50, če nam to uspe, ne pomeni samo prestiža upravljalca, ampak na tak način pride tudi do sovlaganja ostalih investitorjev in posledično do zaslužka od upravljalskih provizij.
Res zabavno opazovati, kadar mi uspe narediti večji donos od ostalih bolj eminentnih upravljalcev. Žal to ni velikokrat :(
 

Edorta

Member
Član
Pridružen
18. feb 2021
Prispevki
7
Team, ki je znal prepoznati in izkoristiti možnosti, ki jih nudi Iconomi platforma (ki mi je všeč že dolgo časa) in, ki so odprte praktično vsakemu.

 

I.J.

Active member
Član
Pridružen
17. feb 2021
Prispevki
27

Edorta

Member
Član
Pridružen
18. feb 2021
Prispevki
7
Zimsko tekmovanje upravljavcev Iconimi skladov - strategij.
Kot je videti, se sama zaradi klasičnega, zelo konzervativnega pristopa, obnesem bolje v negativnem obdobju. Tako trenutno zasedam 50. mesto med 338 projavljenimi. Od začetka tekmovanja mi je tako uspelo pridelati samo negativnih 6,59% !!

 

Hivajda

New member
Pridružen
16. dec 2021
Prispevki
1
Pridobivajte tudi vi brezplačno super kriptokovanec, v vrednosti 1,20 evra. Kovanec že kotira in ima že realno vrednost. Potrebna je samo brezplačna registracija in kyc . Želim vam veliko pridobljenih kovancev.
Povezava na hi
 
Na vrhu