Cryptounity - slovenski startup kripto projekt

Igor1988

Member
Pridružen
9. maj 2022
Prispevki
5
Pozdrav vsem skupaj,

po dobrem letu trdega dela smo končno pripravljeni, da se prvič pokažemo v Sloveniji.
Predstavljamo vam CryptoUnity, start-up projekt z lastno kriptovaluto CUT, ki bo marsikomu omogočil enostaven vstop v kripto svet s pomočjo all-in-one platforme!
Vse o projektu in naši kriptovaluti CUT si lahko prebereš na spletni strani www.cryptounity.org ali v whitepaper-ju na https://cryptounity.org/docs/V4_WHITE_P..., nekaj informacij pa smo strnili spodaj.

PROJEKT

Glavni produkt projekta je all-in-one platforma za enostavno trgovanje, varno shranjevanje in izobraževanje o kriptovalutah. Prek platforme želimo omogočiti enostaven vstop v kripto svet tistim, ki bi si tega želeli, pa se jim zdi to preveč zapleteno ali pa bi pri tem potrebovali pomoč - in takšnih je veliko.
Glavni sestavni deli platforme so:
• kripto menjalnica (CEX)
• kripto denarnica - vroča denarnica za lažje trgovanje in hladna denarnica za varno hrambo kriptovalut
• portfolio
• delavnice za izobraževanje
• pomoč in podpora uporabnikom, ki bo na voljo 24/7
• raziskava, ki je predel aplikacije s seznamom potencialnih ICO-jev
• NFT marketplace

TOKENOMIKA kriptovaluto CUT (utility žeton, BSC)

Platforma bo delovala s pomočjo žetona CUT, s katerim bodo lahko uporabniki dostopali do podrobnejših izobraževalnih tečajev in še več.
CUT ima dodelano tokenomiko, enoletnim vestingom za žetone projekta in ekipe ter z dodatnimi ukrepi za dober launch:
• t.i. dumping wall (sistem provizij v prvem mesecu po launchu, ki nagrajuje holderje in ni naklonjen 'ape-anju')
• po dumping wall-u se vzpostavijo provizije, ki spodbujajo holdanje in vzdržujejo likvidnost (se ugasnejo ob lansiranju platforme)
• airdrops
• burn
• collect free tokens
• ...

Prednost za nakup smo se v začetni fazi odločili dati našim, zato začenjamo s predprodajo Slovenija (Presale Slovenia), ki je uradno odprta prejšnji teden. Zbiramo 500.000,00€, kar nekaj od tega se je že nabralo.
Temu sledi Presale Whitelist (svetovna predprodaja le za izbrane), kjer bomo zbirali 2,66 miljona €. Z žetoni bo nato mogoče trgovati na menjalnici PancakeSwap (največji DEX na BSC) - vsaj na začetku. Nakup lahko izvede vsak preko spletne strani https://cryptounity.org/sl/predprodaja-...
Predlagam pa vsakemu, da pred nakupom pregleda projekt in prebere whitepaper, saj bo s tem res opravil raziskavo, ki je potrebna pred nakupom kriptovalute v fazi ICO.

Za pomoč smo na voljo na naših socialnih omrežjih in preko maila info@cryptounity.org, tukaj pa bomo veseli vseh vprašanj, nasvetov in tudi konstruktivnih kritik.

Hvala za vso podporo in lep pozdrav,
Igor J. soustanovitelj projekta CryptoUnity
www.cryptounity.org
 
Nazadnje urejeno:

Igor1988

Member
Pridružen
9. maj 2022
Prispevki
5
če ni skrivnost. koliko je že prodanih žetonov?
Tako bom rekel, predprodaja Slovenija se bo sigurno zaključila pred 31.7.
🙂
Bodo pa tudi številke na voljo, brez skrbi.
 

Beni

Member
Član
Pridružen
15. feb 2021
Prispevki
9
Po navadi taki projekti že na spletni strani objavijo kdo stoji za tem. Pri vas sem komaj v whitepaperu našel kdo stoji za tem. Pogledal malo vaše izkušnje. Imate izkušnje, da stopite v tako velike čevlje?

Kaj je vaša prednost pred ostalimi? Mobilne aplikacije ima veliko projektov. Delavnice tudi. Portfolio lahko spremljaš marsikje. Shranjevanje coinov ima vsaka borza pa še ugodnosti dobiš, kaj pa pri vas? Hladna denarnica in 2FA je tak pogoj, nič novega.

Kaj je vaša prednost pred ostalimi? Fizična menjalnica. Ah, saj smo v Crypto.
 

Igor1988

Member
Pridružen
9. maj 2022
Prispevki
5
Tudi na spletni strani so na voljo podatki o ekipi, verjetno ste spregledali. Imamo kar nekaj izkušenj in ogromno podpore, tako da bomo tudi velike čevlje lahko zapolnili.

Seveda, vsekakor - niti ne pričakujemo, da bomo prva izbira ponudnika storitev za nekoga, ki se na področju kripta že znajde. Predstavljajte si, da ste se šele odločili, da se podate na to področje: ''Izobraževanje na enem koncu, portfolio na drugem... Na katero menjalnico naj grem? Kaj sploh je hladna denarnica? Nekje se nekaj zaplete, na koga naj se obrnem?... ''

Fizična menjalnica pa je namenjena zaupanju, razreševanju težav in tistim, ki si želijo takšne izkušnje - in mnogi si jo, pa čeprav je to kripto. Mi, ki se znajdemo na tem področju velikokrat pozabimo, da vsem to ni tako enostavno. :)
 

gunit

New member
Pridružen
18. jun 2022
Prispevki
1
Sandi promotor podjetja. Tega tipa se spomnim iz srednješolskih časov, ki je prodajal račune za igro wow in jih kasnele poscamal(ukradel) nazaj in ponovno prodal. Danes pa si želi pomagati ostalim? res?
 

Similar threads

Na vrhu