Brez optimizma za Ethereum marca - Rešitev za skaliranje L2 zamuja

-Daje_

Active member
Član
Pridružen
12. feb 2021
Prispevki
34

Brez optimizma za Ethereum marca - Rešitev za skaliranje L2 zamuja​


Marca ni bilo optimizma za Ethereum - Rešitev za skaliranje L2 zamuja 101


Potem ko je ignorirala zahteve Cryptonews.com , da komentirajo njihov napredek , je ekipa, ki stoji za rešitvijo za povečanje Ethereum (ETH) , Optimism, končno potrdila, da se javni zagon omrežja marca ne dogaja. Njihova nova "groba ocena" za lansiranje je zdaj julij.
"Hitri časovni načrt je presenetil večino projektov in nismo dali dovolj obvestila, da bi se naša skupnost pripravila na zagon. ... V svojem navdušenju smo upoštevali samo lastne potrebe in nismo upoštevali rokov in zahtev naših partnerjev," razvijalci dejal danes in dodal, da oni preložiti v prid bolj usklajeno uvedbo skupnosti.
Po njihovem mnenju je neusklajeno hitenje v Layer 2 brez zadostne priprave v skupnosti nevarno in obstaja nevarnost, da bodo priljubljene decentralizirane aplikacije nasprotniki z vilicami zagnali in zagnali z namenom prevare uporabnikov.
"Naš cilj je zagotoviti, da imajo temeljni projekti, ponudniki infrastrukture, raziskovalci blokov, denarnice in mostovi žetonov čas za integracijo, revizijo in preizkušanje," je dejala ekipa in dodala, da je njihova glavna hevristika za odpiranje mreže širši javnosti " stabilnost in pripravljenost ekosistema. "Layer 1 (L1) je osnovni protokol (veriga blokov Ethereum), Layer 2 (L2) pa je kateri koli protokol, zgrajen na vrhu Ethereuma.
Kot smo že poročali , je Optimism rešitev za skaliranje L2, ki omogoča, da je omrežje Ethereum "neobremenjeno" zaradi velikega števila transakcij, ki jih mora obdelati. Za doseganje nižjih provizij in zakasnitev ter večjo pretočnost v primerjavi z Ethereum L1 uporablja optimistična zbiranja. Ekipo, ki stoji za Optimism, je novembra novembra financirala družba a16z ( Andreessen Horowitz ) - krog, ki je omogočil najnovejše zaposlitve Optimism in z njimi pospešen časovni načrt.
a16z je Optimizem opisal kot "razširitev Ethereuma, upoštevanjem razvojnih paradigem Ethereuma, kar povzroči zelo enostaven prehod za razvijalce, denarnice in uporabnike."

V času pisanja prispevka (05:12 UTC) se ETH trguje po 1.624 USD in na dan naraste za skoraj 3%, tedenske izgube pa je zmanjšal na manj kot 9%. Cena se v enem mesecu zviša za skoraj 4%, v enem letu pa za 1.091%.

Vir: https://cryptonews.com/news/no-optimism-for-ethereum-in-march-l2-scaling-solution-delaye-9683.htm
 

Similar threads

Na vrhu