Bitcoin Breakout Signal kaže, da se bo največ kripto verjetno vrnilo na 100.000 USD, saj bodo vlagatelji izbrali BTC kot zlato

-Daje_

Active member
Član
Pridružen
12. feb 2021
Prispevki
34

Bitcoin Breakout Signal kaže, da se bo največ kripto verjetno vrnilo na 100.000 USD, saj bodo vlagatelji izbrali BTC kot zlato: Bloombergov analitik​Mike McGlone, višji blagovni strateg za Bloomberg Intelligence, pravi, da se zdi, da se Bitcoin (BTC) približuje 100.000 ameriškim dolarjem, saj se bliža nadomestitvi zlata kot rezervnega premoženja.

McGlone v novi izdaji Bloomberg Crypto Outlook piše, da Bitcoin Trust (GBTC) v sivinah, ki se je konec februarja zaprl z 2,7-odstotnim popustom, pomeni, da bi se vrednost kraljevega kovanca lahko pripravljala na dvakratno povečanje.

Analitik nakazuje, da padec cen GBTC-ja skupaj z BTC-jevimi terminskimi pogodbami, s katerimi se trguje s CME-jem, pomeni, da je vodilna svetovna kriptovaluta oblikovala trdno podlago za cene.

»Razlike v cenah Bitcoinov na ameriških borzah, ki jih regulirajo ZDA, napovedujejo utrditev cenovnih temeljev, če je zgodovina vodilo, in so dokaz, kako hitro se širi kripto. Kot kaže na kapitulacijsko prodajo, se je Grayscale Bitcoin Trust zaprl s svojim največjim popustom doslej, medtem ko so se decembrske terminske pogodbe za Bitcoin, s katerimi se trguje s CME, poravnale približno 20% višje. "

McGlone še pravi, da se zdi, da je največja kriptovaluta v postopku zamenjave zlata, saj vedno večje število vlagateljev zdaj za diverzifikacijo portfelja izbere Bitcoin kot plemenito kovino.

Pravi, da sprememba naložbenih preferenc prihaja, ko Bitcoin doživlja upad volatilnosti.

"Neizkrivljeni s cenami vidimo naraščajočo plimo sprejemanja Bitcoinov zgolj preudarno, zlasti za razdeljevalce zlata skozi zgodovino, povečuje tveganje, da bo kovina v svetu, ki hitro postaja digitalni, usmerjena v odpuščanje ..."


"Letna volatilnost Bitcoinov se bo čez nekaj let zmanjšala pod vrednost Amazon.com, če verjamemo, da bodo prevladali pretekli vzorci."

Vir: https://dailyhodl.com/
 

Similar threads

Na vrhu